Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019)

Samsung Galaxy Tab A 10.1 screenprotector

Voor je Samsung Galaxy Tab A 10.1 is een screenprotector onmisbaar. Je gebruikt je tablet hoogstwaarschijnlijk regelmatig en een ongelukje waarbij je Galaxy Tab A 10.1 ten val komt is helaas zo gebeurd. Om te voorkomen dat je scherm meteen defect raakt en je hoge reparatiekosten zal moeten betalen, is een screenprotector van gehard glas de perfecte oplossing.

Galaxy Tab A 10.1 screenprotectors van gehard glas

Alle screenprotectors die we bij Telefoonglaasje verkopen zijn gemaakt van hoge kwaliteit gehard glas. Dit geeft de optimale bescherming bij een val of stoot van je toestel. De screenprotector zal de klap opvangen waardoor je beeldscherm zelf geen schade oploopt. Hierdoor kan je zorgeloos gebruik maken van je tablet na het aanbrengen van de screenprotector. Mocht de screenprotector defect geraakt zijn, is deze ook zeer eenvoudig te vervangen doordat de glasscherven netjes bij elkaar gehouden worden door 2 speciale lagen waar het glas tussen zit.

Eenvoudig aanbrengen met bijgevoegde instructies

Het aanbrengen van een screenprotector voor je Samsung Galaxy Tab A 10.1 is zo gebeurd. De voorbereiding is erg belangrijk, zorg ervoor dat je in de ondergrond stofvrij maakt en volg de instructies achterop de verpakking goed op. Zo zou de screenprotector netjes en stofvrij op je Galaxy Tab A 10.1 moeten komen. Mocht het onverhoopt niet helemaal lukken staat onze klantenservice natuurlijk 5 dagen per week voor je klaar om te ondersteunen.

Kennis, service en kwaliteit

Telefoonglaasje staat voor kennis, service en kwaliteit. Onze producten worden uitvoerig getest voordat deze in onze webshop aangeboden worden. Ook wordt iedere productie steekproefgewijs gecontroleerd zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Op die manier kunnen we er zeker van zijn dat je als klant producten krijgt met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Dit geld natuurlijk ook voor de Samsung Galaxy Tab A 10.1 screenprotectors.