Samsung Galaxy S5

Meer voor jouw Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 screenprotector

De behuizing van de smartphones zijn tegenwoordig van goede kwaliteit die wel tegen een stootje kunnen, dit in tegenstelling tot de beeldschermen van smartphones. Deze gaan tegenwoordig namelijk nog steeds gemakkelijk kapot. Door middel van een glazen Samsung Galaxy S5 screenprotector van Telefoonglaasje gebeurt dit niet!

Glazen Samsung Galaxy S5 screenprotector kopen?

Er zijn verschillende soorten screenprotectors. Voor de Samsung Galaxy S5 beschikken wij over een Samsung Galaxy S5 screenprotector gemaakt van glas. De screenprotector beschermt de smartphone optimaal tegen krasjes, vuil of andere schade. Het glaasje zorgt ervoor dat wanneer de Galaxy S5 valt, de klap wordt opgevangen en je beeldscherm onbeschadigd blijft. Wanneer de Galaxy S5 screenprotector vervolgens kapot is, is deze weer eenvoudig van de smartphone te verwijderen. Vervolgens kan je er weer een nieuwe screenprotector op plaatsen. Zo is je smartphone eenvoudig optimaal beschermd.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Samsung Galaxy S5 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere modellen van Samsung, maar ook andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Samsung Galaxy S8 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S9 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy Note screenprotectors