Samsung Galaxy A42

Samsung Galaxy A42 screen protector van Telefoonglaasje

De opvolger van de Samsung Galaxy A41 is gelanceerd, de Samsung Galaxy A42. Deze telefoon is aanzienlijk groter dan zijn voorganger, het scherm is anderhalve centimeter groter dan dat van de A41. Het originele beeldscherm wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Dit doe je door middel van een screen protector van Telefoonglaasje. Koop nu een ​​Samsung Galaxy A42 screen protector en ontvang jouw glasharde bescherming de volgende dag al in huis.

Onze Samsung Galaxy A42 screenprotector is gemaakt van extreem sterk gehard glas. Dit glas is tot wel 9 keer sterker dan normaal glas, daardoor wordt schade aan je originele beeldscherm bij het vallen eenvoudig voorkomen. Onmisbaar voor iedere Samsung A42. Telefoonglaasje heeft twee verschillende varianten screen protectors voor de Galaxy A42. Dit bestaat uit de Standard fit en de Edge to Edge, de Standard fit kan worden gebruikt met een erg strak hoesje dat over de randen komt. Daarentegen beschermt en bedekt de Edge to Edge variant het volledige beeldscherm voor maximale bescherming.

Screenprotector Samsung Galaxy A42 kopen?

Ben jij op zoek naar de ultieme bescherming voor jouw Samsung A42 beeldscherm? Dan ben je bij Telefoonglaasje aan het juiste adres. Je vindt bij Telefoonglaasje de beste screenprotector voor de Samsung Galaxy A42. Deze screenprotectors passen perfect op het display van je Samsung toestel, hebben een hoge hardheid en zijn krasbestendig.

Hoe breng je de screenprotector aan op het scherm van jouw A42? Om hierachter te komen, hebben we een handige instructievideo online staan. Waarom je gebruik zou maken van een screenprotector voor je telefoon is heel simpel. Je wilt een screenprotector Samsung Galaxy A42 gebruiken zodat je beeldscherm gered wordt wanneer je je telefoon een keertje laat vallen of ergens tegenaan stoot. Je vraagt je misschien af of je beeldscherm hierdoor intact blijft. Het antwoord hierop is ja, door het verdelen van de kracht van de val over je volledige beeldscherm blijft je originele beeldscherm heel. Het enige wat misschien gebroken is, is je screen protector. De kosten voor een nieuwe screenprotector zijn vele malen goedkoper dan een nieuw beeldscherm, dus die keuze is snel gemaakt.

Samsung Galaxy A42 screenprotector voorkomt barsten in het scherm

Er is niets zo vervelend als een gebarsten scherm. Hierdoor is het mogelijk dat je touchscreen niet meer volledig werkt. Een ongeluk zit al in een klein hoekje dus het is van belang dat je je beeldscherm goede bescherming biedt. De Samsung A42 screen protector beschermt je mobiele telefoon optimaal. Naast screenprotectors voor de Samsung, hebben we ook screenprotectors voor andere merken zoals iPhone, Huawei en OnePlus. Een screen protector van hoogwaardige kwaliteit is dus onmisbaar voor je smartphone.

Voorkom hoge reparatiekosten van een nieuw scherm en zorg ervoor dat je zo lang mogelijk kan genieten van je mobiele telefoon door het beeldscherm goed te beschermen door middel van een screen protector. Een screen protector zorgt er namelijk voor dat jij geen barsten in of krassen op je originele beeldscherm krijgt.

Screenprotector Samsung Galaxy A42 aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op het scherm van je Samsung Galaxy A42? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle Samsung Galaxy A42 screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy A52 screenprotectors
Samsung Galaxy A72 screenprotectors