Samsung Galaxy S8 Plus

Meer voor jouw Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 Plus screenprotector
Samsung heeft al een hele reeks smartphones op de markt gebracht en het is nu ook tijd geworden voor de Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus. De Galaxy S8 Plus is de grote broer van de S8 en is dan ook een stukje groter. Het scherm loopt helemaal door tot aan de zijkanten en aan de bovenkant is er nog maar een kleine rand aanwezig. Op deze manier is het scherm erg groot, ziet het er elegant uit en geeft het wat extra’s aan het toestel. Het beeldscherm is niet alleen extra groot, ook loopt deze gebogen af aan de zijkanten. Hoewel het een kwalitatieve smartphone is, kan de Galaxy S8 Plus nog altijd kapot gaan. Als je kiest voor een glazen Samsung Galaxy S8 Plus screenprotector van Telefoonglaasje.nl, dan verklein je de kans op val- en stootschade en zo kan je langer plezier hebben van je toestel!
Samsung Galaxy S8 Plus screenprotector kopen
Ben je op zoek naar goede bescherming voor de Samsung Galaxy S8 Plus? Dan ben je bij Telefoonglaasje.nl aan het juiste adres. In onze webshop vind je diverse glazen screenprotectors die het scherm van jouw toestel beschermen tegen val- en stootschade. Daarnaast kan een Samsung Galaxy S8 Plus screenprotector de vingerafdrukken ook verminderen, waardoor het scherm goed helder blijft. Als je gebruik maakt van een glazen screenprotector heeft dit geen effect op het touchscreen, deze blijft gewoon prima werken. Door dit extra laagje glas op je scherm aan te brengen kan deze de klap van de val opvangen en zo blijft je scherm bespaard. Het vervangen van een glazen screenprotector is namelijk een stuk voordeliger dan het vervangen van het originele scherm van de Galaxy S8 Plus.
Kwaliteit en service
De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Samsung Galaxy S8 Plus screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook Samsung Galaxy S8 screenprotectors en Samsung Galaxy Note 8 screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Samsung Galaxy Note screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S7 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S9 screenprotectors