Klantenbeoordeling: 8.5 uit 5750+ reviews!
Ekkersrijt 4415
5692DL, Son en Breugel
Openingstijden
Ma - Vrij: 09:00 tot 17:30
Klantenservice
085 – 30 33 583
Eenvoudig afspraak inplannen
Makkelijk bereikbaar met auto, fiets of ov
3 maanden garantie
Reparaties
/
Samsung
/
Samsung Galaxy A40
/
Waterschade reparatie

Samsung Galaxy A40 Waterschade reparatie

Nieuw bij Telefoonglaasje

49 euro
180 minuten
Bellen: 085 - 3033 583

Is jouw smartphone Samsung Galaxy A40 in het water gevallen of ben je er mee gaan zwemmen? Dan is de kans op waterschade heel groot. Zet zo snel mogelijk jouw Samsung uit, voordat het te laat is én leg je Samsung Galaxy A40 niet aan de oplader.

Telefoonglaasje kan Samsung Galaxy A40 waterschade reparatie meestal succesvol uitvoeren. Helaas kan het al te laat zijn waardoor bepaalde onderdelen, of de volledige smartphone niet meer te redden is. Het is belangrijk om te weten dat we herstel van waterschade bij een Samsung Galaxy A40 niet kunnen garanderen.

Service van Telefoonglaasje
Afspraak maken op een door jou gekozen tijdstip
Orginele onderdelen met 3 maanden garantie
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent
No cure, no pay
Enkel reparaties met originele onderdelen
Niet wachten op je reparatie
Makkelijk bereikbaar met de auto
Plan online jouw reparatie afspraak
Eenvoudig online een tijdstip kiezen
Vakkundig gerepareerd met originele onderdelen
Afspraak maken
Stuur je device op
Binnen 48 uur retour
Gratis verzending
Device opsturen

Telefoonglaasje kan Samsung Galaxy A40 waterschade reparatie schade vaak succesvol uitvoeren. Helaas kan het al te laat zijn waardoor bepaalde onderdelen, of de volledige smartphone niet meer te redden is. Het is belangrijk om te weten dat we herstel van waterschade bij een Samsung Galaxy A40 niet kunnen garanderen.

Wanneer een Samsung Galaxy A40 waterschade reparatie?

  • Als jouw Samsung Galaxy A40 in het water is gevallen.
  • Als je bent gaan zwemmen met je Samsung Galaxy A40.
  • Wanneer jouw Samsung Galaxy A40 op een andere manier van binnen vochtig is geworden.

Maak een afspraak voor Samsung Galaxy A40 waterschade reparatie in Son, nabij Eindhoven.

Bij Telefoonglaasje werken we alleen op afspraak, zo weet je zeker dat je direct bij ons terecht kunt én dat jouw Samsung Galaxy A40 op het afgesproken tijdstip weer klaar ligt. Na het selecteren van de gewenste reparatie kun je eenvoudig een tijdstip kiezen waarop je bij ons terecht kunt om jouw device te laten repareren. De meeste reparaties doen wij binnen 30 minuten. Sommige smartphone- of iPad reparaties duren iets langer, uiteraard informeren we jou als dit het geval is. Als we eerder klaar zijn zullen we jou een berichtje sturen dat de telefoon klaar ligt om opgehaald te worden. Heb je nog vragen? Dan kan je ons zowel telefonisch als per mail bereiken.

Herstel kunnen we niet garanderen

Helaas kunnen we herstel bij een Samsung Galaxy A40 waterschade reparatie niet garanderen. Het kan helaas gebeuren dat je smartphone niet meer bruikbaar is na waterschade. Ons advies is om de Samsung Galaxy A40 zo snel mogelijk na het constateren van de waterschade uit te zetten. Vervolgens kunnen wij het toestel openen en volledig ontdoen van vocht én eventuele corrosie verwijderen.

Kosteloos een leentoestel

Kan jij niet zonder jouw smartphone? Bij Telefoonglaasje krijg je de mogelijkheid om kosteloos een leentoestel mee te nemen. Zo weet je zeker dat je gedurende de reparatie van de waterschade bereikbaar blijft. Ook kunnen wij jou dan eenvoudig up to date houden over het verloop van je reparatie.

Samsung Galaxy A40 waterschade reparatie - haal & breng service

Geen tijd om naar ons filiaal in Son, nabij Eindhoven te komen? Geen probleem. Bij Telefoonglaasje hebben we een haal & breng service in Eindhoven, Son & Best. Zo komen we jouw defecte device ophalen in Eindhoven, Son of Best voor een meerprijs van €25,-. Zo kun je rustig blijven werken terwijl wij jouw waterschade repareren. Ook kunnen we je kosteloos een leentoestel geven gedurende de tijd van de reparatie zodat je gewoon bereikbaar blijft. Nadat wij klaar zijn met het repareren van jouw Samsung Galaxy A40 komen we jouw device nog dezelfde dag netjes terug brengen.

Wij repareren bijna alle devices

Is je smartphone of tablet kapot? Bij Telefoonglaasje repareren we bijna alle devices, van Apple, Android tot tablets zoals iPads. Je maakt eenvoudig online een afspraak en komt jouw device op het afgesproken tijdstip, gerepareerd en volledig schoongemaakt, ophalen. Bovendien zijn we transparant in onze prijzen zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk hier al onze reparaties.

Kennis, kwaliteit en service

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, kwaliteit en service. Zo werken we met originele onderdelen, of als deze niet verkrijgbaar zijn met de beste kwaliteit onderdelen. Zo weet je zeker dat jouw device weer optimaal presteert na de reparatie. Wil je meer weten over onze service? De experts van onze klantenservice staan 5 dagen per week voor je klaar en helpen je graag met al jouw vragen. We ontvangen je graag, op afspraak, in ons filiaal op Ekkersrijt Son, nabij Eindhoven.

Copyright 2020 - Telefoonglaasje B.V.